Service & Underhåll

Behöver du få avloppet rensat eller ett tvättställ monterat, läcker kranen eller behöver värmepumpen servas? Vår stora styrka är vårt professionella bemötande och snabba service! Vi har åtta servicebilar med modern utrustning och duktiga montörer som kan sitt jobb.

Vi utför bland annat:
» Avloppsrensning
» Högstrycksspolning
» JOUR-utryckningar
» Rörinspektion med kamera

På helger och kvällar kan vi snabbt hjälpa dig om du ringer på vårt journummer 073 873 54 44. Utryckningskostnaden är 2500:- plus timkostnad och övertidsersättning.

Återkommande stopp?

Om du fått stopp i rören och inte kan hitta felet, eller om du har återkommande stopp så kan det vara dags att beställa en rörinspektion med kamera.

Ska du sälja ditt hus eller köpa nytt?

En rörinspektion med kamera är ett bra sätt att kontrollera ledningarna innan en fastighetsförsäljning.

Du behöver inte bryta upp golv, väggar och tak för att se efter. Om du vill ha en total översyn av ledningsnätet, så kan vi inspektera ledningarna med hjälp av kamera.

Vårt löfte till dig

1. Personlig service: Vi kommer på avtalad tid. Vi tycker om att lyssna på vad du behöver hjälp med. Vi förklarar gärna vad vi kommer att göra när du anlitar oss för ett VVS-a rbete. Vi väljer alltid den bästa, enklaste och mest prisvärda lösningen för dig.

2. Kunskap: Vi kan det mesta. Och vi kan det bra. Med 35 anställda har vi all upptänklig VVS-expertis. Vi sätter ära i att följa med i vad som händer i branschen. Annars kan vi inte vara säkra på att du får bästa möjliga hjälp.

3. Vi hjälper dig med allt: Omfattande installationer eller val av tillbehör till badrummet. Snabba jobb eller långa åtaganden. Totalentreprenader eller kranbyte i badrummer. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.